logo_stillads-leje-dk

HAKI Stillads

Vi hjælper dig med at få de bedste tilbud på stillads leje fra professionelle stilladsfirmaer i hele Danmark.
Husk Dette Ved

Stillads Leje

Et haki stillads er en midlertidig ophængt stillads, der giver et sikkert arbejdsområde for bygningsarbejdere til at få adgang til højtliggende områder på en bygning.

De bruges generelt ved stærre renoveringer eller nybyg, da det er en stærk stillads konstruktion, når håndværkerne skal udføre opgaver som f.eks. fugning, skalmuring eller tagrenovering.

Et haki stillads kan lejes fra en række professionelle stilladsfirmaer, der vil tage en pris pr døgn stilladset lejes, og selvfølgelig også op og nedtagning ved endt projekt.

Prisen for leje af et haki stillads afhænger af projektets størrelse og varighed.

For at få et tilbud på haki stillads skal du blot udfylde nedenstående formular, og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du skal blot indsende din opgave til os, så hjælper vi dig med, at indhente det bedste tilbud på leje af HAKI stillads.

Stillads Udlejninger
0 +
Glade Kunder
0 +
Udlejning Hele Året
0 -7
Års Erfaring
0 +
Hvad Er Et

HAKI Stillads og hvordan bruger man det?

Specielt murere anvender Haki stilladser når det skalmures. Alle de mursten, murstens overliggere og mørtel, samt en helt mandskab på måske 6-12 mand vejer altså en del.

Når det skal opsættes et stillads af den størrelses orden, er det meget vigtigt at der tages højde for hvor mange kilo stilladset skal kunne klare, samt hvor meget vindmodstand det skal kunne modstå.

Alle disse beregninger vil et professionelt stilladsfirma kunne hjælpe dig med, når de modtager din opgave.

 

Hvorfor Vælge Os

Danmarks bedste priser på leje af HAKI stillads

Hvis du er på udkig efter sikker og pålideligt stillads, der giver dig den bedste og sikreste adgang til arbejde i højden på din byggeplads, skal du ikke lede længere end til Haki stilladser.

Det stærke populære stillads giver arbejderne alt, hvad de har brug for til at udføre opgaver som f.eks. fugning, skalmuring eller maling – og de kan lejes fra nogle af de bedste professionelle stilladsfirmaer. 


Nogle firmaer tilbyder at man selv kan sætte stilladset op hvis man vil spare på budgettet, men det kræver at du ved 100 % hvordan det skal sættes forsvarligt op.

Uanset hvad dine behov er, er vi sikre på, at vi kan hjælpe – så kontakt os i dag for at få flere oplysninger eller et uforpligtende tilbud.